Rózsadomb Ingatlan

Eladó lakások Budán

  Összesen: 3 találat. (1-től 10-ig) Új keresés Kedvenceim

II. kerület  Eladó  Lakás (téglaépítésű) ID: 1030
II. kerület ingatlanok
Kedvencem

TÖKÉLETES BEOSZTÁSÚ, NAPPALI + HÁROM HÁLÓSZOBÁS, PANORÁMÁS, KÖRBENAPOZOTT IGÉNYES LUXUSLAKÁS 4 ÁLLÁSOS GARÁZZSAL EGYÜTT ELADÓ! Budapest II. kerület Szépvölgyi út mellett lévő egyik legcsendesebb, családias hangulatú, zöld fás, nagyon szép utcájában eladó egy minőségi, saját liftes villaépület egy teljes szintjét elfoglaló 150 m2-es nappali + 3 hálószobás, 2 erkélyes + hatalmas teraszos luxuslakás. A lakás nagyon világos, körbenapozott, 42 m2 alapterületű oldalerkélyekkel és nagy középső terasszal rendelkezik. A lakóingatlanhoz tartozik továbbá egy négyállásos 52m2 alapterületű garázs és további kettő tároló helyiség. A luxuslakás egy újszerű 3 lakásos villaépületben helyezkedik el, amelyhez 1000m2 kert tartozik. A lakás önálló cirko fűtéssel, padlófűtéssel, klímahely kiépítéssel, dupla fürdőszobával, hatalmas panorámás nappalival, trópusi fa parkettás szobákkal, minőségi szilárd tüzelésű kandallóval, hatalmas étkezős-konyhával, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, nagyon szép kerámia, márvány és gránitburkolatokkal, márkás szaniterekkel, fürdőszoba és konyhaberendezésekkel rendelkezik. A villaépülethez tartozó 1000m2-es zöld területet saját kertész gondozza, az itt lakók nyugalmáról és biztonságáról biztonsági kamerarendszer és riasztórendszer gondoskodik. A lakás az épület alatti 4 állásos saját garázsból közvetlenül a fűtött lépcsőházon keresztül lépcsőn vagy saját lifttel közelíthető meg. A luxuskivitelű lakás, méretei ellenére nagyon kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. Ideális megoldás lehet ez az ingatlan a hibátlan minőséget, csendet, panorámát és konszolidált zöldövezeti lakókörnyezetet kedvelő, esetleg több gépkocsival rendelkező, jólszituált házaspároknak vagy gyermekes családok részére is. Az ingatlan saját gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Jöjjön el, nézze meg és szeressen bele Ön is, ebbe a nagyon hangulatos, felső kategóriás, örökpanorámás családi fészekbe!

II. kerület  Eladó  Lakás (téglaépítésű) ID: 1028
II. kerület ingatlanok
Kedvencem

Budapesten a Rózsadombon, a II. kerületi Felső zöldmáli úton  6 lakásos  sorházban 1982-ben épült, 2003-ban teljesen felújított 59 m2-es, nappali + 2 hálós kétszintes, teraszos igényesen felújított lakás – garázzsal együtt eladó. Alsó szinten : amerikai konyhás nappali, + wc kézmosóval. A teraszra néző oldalfal végig üveg. A nappaliból kijárat a 8nm teraszra. Felső szinten : egy hálószoba, egy kisebb szoba, amely alkalmas dolgozó vagy gyerekszobának, vagy gardróbnak, és a fürdőszoba wc-vel. Erről a szintről jutunk fel a 8nm tárolásra alkalmas padlásra. Fűtése kombi cirkó. Extrák: emeleten klíma. Teljes biztonsági védelem: törésálló fóliák a terasz felől, rács a bejárat felől, riasztó, és üvegtörés - érzékelő, valamint "páncél” bejárati ajtó másolásvédelemmel ellátott kulccsal. A lakás előtt van egy kis előkert, növényekkel, sziklakerttel. Közös költség 7000 Ft/hó, felújítási alap 3000 Ft/hó A telek 960nm, közös használatú, de lehetőség van alkalmi kerti party tartására, sütögetésre. Az árban benne van a 12 nm saját garázs, közvetlen utcai beállással, távirányítós ajtóval, + a garázs előtt még további 2 autó részére parkolás.

XI. kerület  Eladó  Családi ház ID: 1001
XI. kerület ingatlanok
Kedvencem

GELLÉRTHEGY déli oldalán PANORÁMÁS 2 szintes,KÜLÖNBEJÁRATÚ 2 lakással rendelkező (176 m2 + 122 m2), LUXUSKIVITELBEN átépített 300 m2-es CSALÁDI HÁZ 1000 m2 GYÖNYÖRŰ KERTTEL, 2 állásos saját GARÁZZSAL igényeseknek vagy beruházóknak MOST CSAK 299.000.000,- Ft.-ért ELADÓ! A ház kettő szinten elhelyezkedő 2 különbejáratú lakásaihoz önálló hatalmas télikertek tartoznak.Ideális TÖBBGENERÁCIÓS együttélésre vagy ÜZLETI, IRODAI + LAKÁS együttes üzemeltetéséreGyorskereső
ID:
Ár: -tól -ig
m2: -tól -ig
Hol:
Típus:
EladóKiadóAlbérlet

Rózsadomb ingatlanok
Rózsadomb eladó lakás
Rózsadomb eladó lakás